Filtrer efter

Pris

Pris

  • 4.495,00 kr. - 5.995,00 kr.

Milwaukee sømpistoler

Milwaukee sømpistoler

Der er 2 varer.

Viser 1-2 af 2 element(er)
Aktive filtre

En effektiv sømpistol – vælg en Milwaukee sømpistol 

Med en effektiv Milwaukee sømpistol sparer du både tid og kræfter, når du skal udføre din arbejdsopgave. En Milwaukee sømpistol er et oplagt valg, hvis du skal sømme steder, hvor det kan være svært at holde træ og søm på plads. Sømpistoler er ikke kun værktøj, der bruges af professionelle håndværkere. En Milwaukee sømpistol er et smart stykke værktøj, der kan være enormt anvendeligt til en mindre renoveringsopgave. Milwaukee har modeller til alle opgaver.  

Fordele ved en Milwaukee sømpistole

Nogle af de fordele der er ved en Milwaukee sømpistol er, at du undgår ømme arme og skuldre, uanset hvor mange søm du skal slå i. Derudover sparer du også meget tid på at udføre opgaven sammenlignet med, hvis du skulle slå søm i med en hammer.

Hvis vi tager udgangspunkt i en M18 Fuel Milwaukee sømpistol, så får du en sømpistol, der har en fremragende ydelse i hårdt træ. Den skyder med det samme, der trykkes på knappen, og behøver ingen gas eller rengøring. Designet er lavet for maksimeret holdbarhed og pålidelighed for selv de mest krævende brugere af værktøjet. Den har to forskellige trin, sekvens eller enkeltskud.

Du kan dybdejustere sømpistolen, så den passer til din opgave. Derudover har denne Milwaukee sømpistol også indbygget LED arbejdslys.  

Køb Milwaukee hos BLITE.DK

På Blite.dk har vi et stort udvalg af Milwaukee til skarpe priser, da vi er autoriseret Milwaukee forhandler. Vores forhandlerret giver os mulighed for løbende at lave stærke Milwaukee tilbud til jer. 

Se hele Milwaukee's førende kollektioner Milwaukee M18 og Milwaukee  M12

Shop professionelt hos BLITE.DK

Køb dit værktøj online hos Blite Når du køber hos BLITE, er du sikret slidstærkt og funktionelt værktøj af høj kvalitet. Vi leverer direkte fra fabrik til slutbrugeren, og er altid leveringsdygtige på skarpe priser.

Vores allervigtigste opgave er, at vi skaber gode løsninger for jer. Vi måler vores succes i vores kunders tilfredhedshed, og du kan se, hvad vores tidligere kunder har skrevet om os på Trustpilot.

Hvis du har spørgsmål til os, er du mere end velkommen til at kontakte os på +45 75 36 75 75 eller mail@blite.dk