Filtrer efter

Pris

Pris

  • 773,00 kr. - 1.257,00 kr.

Milwaukee tasker

Milwaukee tasker

Der er 3 varer.

Viser 1-3 af 3 element(er)
Aktive filtre

Hvilken er den rette Milwaukee taske 

Milwaukee er et af de mest populære mærker i landet, når det kommer til værktøj. De bestræber sig på, at lave det bedste værktøj i højeste kvalitet, så brugeren får præcis det, de ønsker. Nu er der også kommet en Milwaukee taske på markedet.

Faktisk en række Milwaukee tasker. De har forskellige tasker på markedet blandt andet en Milwaukee værktøjstaske, som er åben i toppen. Derudover har de også en Milwaukee køletaske til at holde mad og drikke afkølet på arbejdspladsen, f.eks. om sommeren. Du kan også få en simpel Milwaukee rygsæk, hvor du kan opbevare ekstra tøj eller værktøj i. De har også en Tech-Taske, som er en del af Packout opbevarigssystem lavet i nylon materiale for optimal holdbarhed.  

En Milwaukee taske eller måske en Milwaukee trolley? 

Selvom Milwaukee laver nogle gode holdbare tasker, så er det nu også fedt, at man kan køre sit værktøj rundt. Det har du rig mulighed for med en Milwaukee trolley.

Den fungerer som et mobilt opbevaringssystem til dit værktøj. Du kan nemt tage dit værktøj med dig, om du skal bevæge dig rundt på værkstedet eller have det med ud til et andet værksted eller måske en kunde. En Milwaukee Trolley gør den opgave meget nemmere.  

Køb Milwaukee hos BLITE.DK

På Blite.dk har vi et stort udvalg af Milwaukee til skarpe priser, da vi er autoriseret Milwaukee forhandler. Vores forhandlerret giver os mulighed for løbende at lave stærke Milwaukee tilbud til jer. 

Se hele Milwaukee's førende kollektioner Milwaukee M18 og Milwaukee  M12

Shop professionelt hos BLITE.DK

Køb dit værktøj online hos Blite Når du køber hos BLITE, er du sikret slidstærkt og funktionelt værktøj af høj kvalitet. Vi leverer direkte fra fabrik til slutbrugeren, og er altid leveringsdygtige på skarpe priser.

Vores allervigtigste opgave er, at vi skaber gode løsninger for jer. Vi måler vores succes i vores kunders tilfredhedshed, og du kan se, hvad vores tidligere kunder har skrevet om os på Trustpilot.

Hvis du har spørgsmål til os, er du mere end velkommen til at kontakte os på +45 75 36 75 75 eller mail@blite.dk