Filtrer efter

Pris

Pris

  • 993,00 kr. - 2.650,00 kr.

Milwaukee varmepistoler

Milwaukee varmepistoler

Der er 2 varer.

Viser 1-2 af 2 element(er)
Aktive filtre

Hvad er en Milwaukee varmepistol 

En Milwaukee varmepistol er et værktøj, der har mange anvendelsesmuligheder. Varmepistolen blæser via mundstykket varm luft ud på det ønskede område. Som det lyder i navnet, er en Milwaukee varmepistol ”pistol-formet”. Det giver en god ergonomisk form, som er rar for brugeren at holde ved. Det er faktisk kun din egen fantasi, der sætter grænser for, hvad du kan bruge en Milwaukee varmepistol til. Den kan bruges til alt muligt forskelligt. F.eks. bruger nogen den til at fjerne gammel maling, lim og tapet.  

Lidt om en Milwaukee varmepistol 

En Milwaukee varmepistol er et højt ydende værktøj med varmespole, som gør det muligt at nå temperaturer helt op til 470 grader. Den kan nå sin arbejdstemperatur på blot 6 sek. Det er ganske smart, hvis du har travlt og gerne vil i gang hurtigst muligt. Maskinen har individuel celleovervågning. Det er med til at sikre, at hver celle i batteriet opnår sin aller højeste produktivitet og ydeevnen hermed forbedres. En Milwaukee varmepistol har indbygget LED-arbejdslys, det er utrolig gavnligt, hvis du ofte arbejder i mørke. Så kan du nemlig se, hvad du laver uden at sørge for ekstra lys m.v. 

Køb Milwaukee hos BLITE.DK

På Blite.dk har vi et stort udvalg af Milwaukee til skarpe priser, da vi er autoriseret Milwaukee forhandler. Vores forhandlerret giver os mulighed for løbende at lave stærke Milwaukee tilbud til jer. 

Se hele Milwaukee's førende kollektioner Milwaukee M18 og Milwaukee  M12

Shop professionelt hos BLITE.DK

Køb dit værktøj online hos Blite Når du køber hos BLITE, er du sikret slidstærkt og funktionelt værktøj af høj kvalitet. Vi leverer direkte fra fabrik til slutbrugeren, og er altid leveringsdygtige på skarpe priser.

Vores allervigtigste opgave er, at vi skaber gode løsninger for jer. Vi måler vores succes i vores kunders tilfredhedshed, og du kan se, hvad vores tidligere kunder har skrevet om os på Trustpilot.

Hvis du har spørgsmål til os, er du mere end velkommen til at kontakte os på +45 75 36 75 75 eller mail@blite.dk