Filtrer efter

Pris

Pris

  • 173,00 kr. - 3.612,00 kr.

Milwaukee vaterpas

Milwaukee vaterpas

Der er 16 varer.

Viser 1-12 af 16 element(er)
Aktive filtre

Køb dit Milwaukee vaterpas hos Blite 

Skal dit næste vaterpas være fra Milwaukee? Et Milwaukee vaterpas er top-optimerede produkter. Med et Milwaukee vaterpas får du et vaterpas i højeste kvalitet. Milwaukee vaterpas har stødabsorberende ender til at beskytte selve vaterpassets ramme.

Selve rammen har nogle huller, så du nemt kan hænge dit Milwaukee vaterpas op blandt dit øvrige værktøj. Et Milwaukee vaterpas er tilmed let at aflæse, og ydermaterialet er lavet af gummi, så hvis du benytter dit Milwaukee vaterpas på glatte overflader, vil det stadig forblive liggende stabilt. Du kan få et Milwaukee vaterpas i mange forskellige størrelser og længder.  

Se også vores udvalg af andre vaterpas.

Køb Milwaukee hos BLITE.DK

På Blite.dk har vi et stort udvalg af Milwaukee til skarpe priser, da vi er autoriseret Milwaukee forhandler. Vores forhandlerret giver os mulighed for løbende at lave stærke Milwaukee tilbud til jer. 

Se hele Milwaukee's førende kollektioner Milwaukee M18 og Milwaukee  M12.

Shop professionelt hos BLITE.DK

Køb dit værktøj online hos Blite Når du køber hos BLITE, er du sikret slidstærkt og funktionelt værktøj af høj kvalitet. Vi leverer direkte fra fabrik til slutbrugeren, og er altid leveringsdygtige på skarpe priser.

Vores allervigtigste opgave er, at vi skaber gode løsninger for jer. Vi måler vores succes i vores kunders tilfredhedshed, og du kan se, hvad vores tidligere kunder har skrevet om os på Trustpilot.

Hvis du har spørgsmål til os, er du mere end velkommen til at kontakte os på +45 75 36 75 75 eller mail@blite.dk