Filtrer efter

Mærker

Mærker

Pris

Pris

  • 159,00 kr. - 7.413,00 kr.

Milwaukee vinkelslibere

Milwaukee vinkelslibere

Der er 20 varer.

Viser 1-12 af 20 element(er)
Aktive filtre

Milwaukee vinkelsliber til skæring, slibning og polering 

Har du en Milwaukee vinkelsliber i hånden er du godt rustet til at udføre en bred vifte af opgaver indenfor skæring, slibning og polering. Når man taler vinkelslibere taler man ofte om diameter på 125 mm eller 230 mm, hvilket er de typiske størrelser på skiven på vinkelsliberen. Derudover taler man ofte om antallet af watt i maskinen. Antallet af watt afhænger meget af om maskinen er akku, altså batteridrevet, eller om maskinen er elektrisk, altså med ledning. Milwaukee vinkelslibere findes både i akku versioner og elektriske versioner.  

Batteridrevet Milwaukee vinkelslibere 

Med Milwaukee M18 FUELTM 125 mm vinkelsliber med motorbremse og stor afbryder får du noget af det bedste indenfor batteridrevet vinkelslibere i 125 mm størrelsen.

Med det særlige RAPIDSTOPTM motorbremsesystem stopper skiven efter 2,5 sekunder, så man undgår unødvendige ulykker. På vinkelsliberen sidder derudover et antivibrationsstøttegreb for at minimere vibrationerne mest muligt.

Skiveskift er også gjort nemt med FIXTEC TM metoden, der sikrer skiveskift uden brug af værktøj. Med kombinationen af de kulfrie POWERSTATETM motorer, hurtige og beskyttende REDLINK PLUSTM elektronik og kraftfulde REDLITHIUMTM HIGH OUTPUT 12,0 ampere timer batteri, giver FUELTM versionerne en af markedets absolut bedste Milwaukee vinkelsliber 18v løsninger på stort set alle udfordringer. 

Elektriske Milwaukee vinkelslibere 

Med Milwaukee AG 800 E 125 mm vinkelsliber med 800 watts motor får du noget af det bedste indenfor batteridrevet vinkelslibere i 125 mm størrelsen. Med en totalvægt på bare 2,0 kg er maskinen nem at arbejde med uden at give træthed i arme og ryg. Derudover er maskinen designet i et kompakt format med slankt greb, der giver uovertruffen komfortabel håndtering. Det beskyttede luftindtag giver forbedret køling af motoren ved langvarig brug, og stålgearene giver ligeledes lang levetid. 

 

Køb Milwaukee hos BLITE.DK

På Blite.dk har vi et stort udvalg af Milwaukee til skarpe priser, da vi er autoriseret Milwaukee forhandler. Vores forhandlerret giver os mulighed for løbende at lave stærke Milwaukee tilbud til jer. 

Se hele Milwaukee's førende kollektioner Milwaukee M18 og Milwaukee  M12.

Shop professionelt hos BLITE.DK

Køb dit værktøj online hos Blite Når du køber hos BLITE, er du sikret slidstærkt og funktionelt værktøj af høj kvalitet. Vi leverer direkte fra fabrik til slutbrugeren, og er altid leveringsdygtige på skarpe priser.

Vores allervigtigste opgave er, at vi skaber gode løsninger for jer. Vi måler vores succes i vores kunders tilfredhedshed, og du kan se, hvad vores tidligere kunder har skrevet om os på Trustpilot.

Hvis du har spørgsmål til os, er du mere end velkommen til at kontakte os på +45 75 36 75 75 eller mail@blite.dk