Filtrer efter

Pris

Pris

  • 1.316,00 kr. - 23.584,00 kr.

Nilfisk industristøvsugere

Nilfisk industristøvsugere

Der er 10 varer.

Viser 1-10 af 10 element(er)
Aktive filtre

Nilfisk industristøvsuger 

Nilfisk støvsuger industri konkurrenter 

Nilfisk industristøvsugere vedligeholder, rengøre og automatisere industriproduktionen rundt om i Danmark helt optimalt. De er især gode på mindre områder, hvor der er vigtigt at fjerne farlige dampe samt støv. Derudover er de specielt velegnet, når der er tale om områder, hvor støvemission på ingen måde må ske. Dette er blandt andet i renrum og laboratorier, hvor der er støvfølsomme værktøjer. Nilfisk Danmark er klart førende på markedet indenfor industristøvsugere grundet deres mangeårige tilpasning af produkterne. Tilpasningerne er foretaget i samspil med kunder og markeder således, at de er passende til efterspørgslen.  

Hvilken model industristøvsuger (Nilfisk) skal man vælge?  

Valget af en Nilfisk industristøvsuger er svært, da man skal vide, hvad den helt specifikt skal anvendes til, før man kan tage en endelig beslutning. Der er 12 forskellige industristøvsugere fra Nilfisk, hvorfor det er lidt af en jungle at finde rundt i. Man kan vælge mellem et-fasede våd-/tørsugere, eksplosionssikre støvsugere, støvsugere til farligt støv, sikkerhedsklassificerede våd-/tørsugere, tre-fasede våd-/tørsugere, støvsugere til lægemiddel- og fødevareindustri, støvsugere til opsugning af spåner og olie, anlæg til pneumatisk transport, trykluftsdrevne støvsugere, centralstøvsugersystemer, støvsugere til opsug af emballagemateriale og afskåret affald samt støvopsamlingssystemer. Herefter er der yderligere et valg, der skal tages, da det skal bestemmes, hvilken størrelse af de forskellige maskiner, der er behov for.  

Nilfisk industristøvsuger tilbehør 

Tilbehør til en industristøvsuger kontra en almindelig støvsuger er meget mere kompleks grundet maskinens opbygning og brug. Som man kender det fra de almindelige støvsugere, er der mundstykker, filtre, slanger, mv., til industristøvsugerne også. Den største forskel er, at der er en del flere filtre og poser, der skal skiftes, grundet arbejdet, der udføres. Farligt støv og snavs er væsentligt vigtigere at få indelukket, når først det er kommet ind i maskinen, hvorfor der er taget forholdsregler herfor.  

 

På Blite.dk har vi et stort udvalg af Nilfisk industristøvsugere til skarpe priser, da vi er autoriseret Nilfisk Danmark forhandler. Vores forhandlerret giver os mulighed for løbende at lave stærke Nilfisk Danmark tilbud til jer.