Filtrer efter

Pris

Pris

  • 23,00 kr. - 615,00 kr.

Vikan autobørster

Vikan autobørster

Der er 11 varer.

Viser 1-11 af 11 element(er)
Aktive filtre

Vikan vaskebørster og autobørster 

 

En virksomhed med over 100 års erfaring 

Vikan har hovedsæde i Danmark. De er verdens førende leverandør af hygiejniske rengøringsrekvisitter til fødevareindustrien og hygiejnefølsomme miljøer. Virksomheden har over 100 års erfaring med hygiejne og tilhørende lovgivning. De har brugt dette til at udvikle de mest effektive og professionelle rengøringsrekvisitter, samt markedets bedste rådgivende serviceydelse. 

  

Vikan vaskebørster og autobørster er de bedste på markedet 

Med en Vikan autobørste er du sikret en god rengøring for din bil. Autobørsterne kommer i forskellige størrelser, så der er en børste til enhver bilrengøringsopgave. Vikan fælgbørste er f.eks. beregnet til at rengøre bilens fælge. Den har et særligt kort skaft og en effektiv børste. Med en Vikan fælgbørste kan du få rengjort bilens fælge selv på de smalleste og trangeste områder.  

Imens en Vikan fælgbørste har kort skaft, findes der også en Vikan autobørste med skaft. Denne type autobørste har et længere skaft end fælgbørsten. Skaftet er 420 mm. Når du bruger en Vikan autobørste med skaft kan du stå mere oprejst, imens du udfører din arbejdsopgave. Når dine fælg og hjul er rengjort, vil du nok også gerne have vasket resten af dit køretøj. Dette kan du gøre med en Vikan vaskebørste. Vikan vaskebørster fås med (og uden) et blødt vandgennemløb. De har et skaft på 280 mm der kan justeres i længden. Du kan derfor nå langt omkring med en Vikan vaskebørste. Det gør dit arbejde lettere, at skaftet kan justeres.  

Hvis du godt kunne tænke dig et helt sæt af lækre børster fra Vikan, kan dette klares med et Vikan børste sæt. Der findes flere forskellige sæt. Blandt andet et kampagnesæt der består af 3 børster. Eller et transport kampagne kit, hvor du får 2 børster og en Wipe-N-Shine.  

 

Vikan vaskebørster og autobørster i andre størrelser 

Vikan har et stort udvalg af autobørster til bilrengøring, men du kan faktisk også få mange andre former for børster hos dem. F.eks. en Vikan neglebørste. Deres neglebørste har et greb, så den er let at holde ved. Den er selvfølgelig beregnet til rengøring af hænder og negle. Måske endda en god idé efter du har rengjort din bil?  

På Blite.dk har vi et stort udvalg af Vikan til skarpe priser, da vi er autoriseret Vikan forhandler. Vores forhandlerret giver os mulighed for løbende at lave stærke Vikan tilbud til jer.