Vikan

Vikan har et bredt sortiment indenfor alle afskygninger af rengøringsartikler samt tilbehør hertil. På BLITE.dk har vi et udsnit heraf, hvor vi løbende kan give jer gode tilbud grundet vores Vikan forhandlerret. Tøv derfor ikke med at kontakte os, hvis I har brug for hjælp.

Vikan

Vikan har et bredt sortiment indenfor alle afskygninger af rengøringsartikler samt tilbehør hertil. På BLITE.dk har vi et udsnit heraf, hvor vi løbende kan give jer gode tilbud grundet vores Vikan forhandlerret. Tøv derfor ikke med at kontakte os, hvis I har brug for hjælp.

Der er 394 varer.

Viser 1-12 af 394 element(er)
Aktive filtre

Vikan børster, skrabere og vinduespudsersæt til rengøring 

Med Vikan produkter får du kvalitetsprodukter, der er udviklet igennem 125 år. Vikans formål, ”Vi hjælper med at gøre fødevareproduktionen og andre hygiejnefølsomme miljøer renere og sikrere.”, beskriver DNAet godt. Med salg af rengøringsrekvisitter i mere end 90 lande, har Vikan en global rækkevidde, der gør dem i stand til at udvikle de bedste produkter indenfor deres felt. Med Vikan rengøring bliver opgaven nemmere og mere sikker. 

Vikan børster til grundig rengøring 

Vikan har et bredt udvalg af børster til alle salgs rengøring. Det brede udvalg dækker bl.a. rekvisitter til transportbranchen, hvor Vikan har en hel serie af særligt specialiserede børster til at løse udfordringerne. Vikan autobørste giver en uovertruffen vaskeevne til nem rengøring af alle bilens dele. Vikan autobørste kommer i flere forskellige typer, herunder håndholdte versioner med kort og langt skaft, samt versioner med og uden vandgennemløb til skafter. Udover autobørsten med vandgennemløb til skafter, findes også Vikan vaskebørste, der har et særligt vinklet design, som sørger for, at der hele tiden er kontakt med overfladen, der vaskes på. Hvis fælgene kræver en ordentlig overhaling, findes der forskellige typer Vikan fælgbørster til at løse alle opgaver, herunder ”piberenser” fælgbørster i både blød og stiv versioner til at komme ind selv de mest trænge steder, samt en stor fælgbørste med vandgennemløb til skafter til store køretøjer. 

Skrabere til effektiv fjernelse af vand 

Vikan skrabere er et effektivt værktøj til fjernelse af vand efter rengøring af overflader eller til fjernelse af overskydende vand. Valget af Vikan gulvskrabere afhænger af flere forskellige faktorer. Skal gulvskraberen være fødevaregodkendt? Skal gulvskraberen anvendes på fliser, ru eller glatte gulve? Skal gulvskraberen være med eller uden udskiftelig kassette? Skal gulvskraberen kunne tåle opvaskemaskine og/eller autoklavering/sterilisering? Ligegyldigt hvilken løsning der er behov for, er der et produkt fra Vikan til netop dit behov. 

Vinduespudsersæt til sikring af krystalklare vinduer 

Er du også træt af at skulle købe mange forskellige artikler for at kunne have et effektivt vinduespudsersæt? Med et Vikan vinduespudser Easyshine Kit har du én løsning, der indeholder 5 vinduesmopper, 5 klude, 1 sprayflaske til påfyldning af glasrens, 1 Ultra Flex-moppefremfører samt 1 teleskopskaft. Vikan vinduespudser Easyshine Kit giver dig mulighed for fleksibel rengøring af vinduer, spejle, fliser, rustfrit stål, whiteboards og andre glatte overfader.