Filtrer efter

Pris

Pris

  • 16,00 kr. - 173,00 kr.

Vikan skrabere

Vikan skrabere

Der er 46 varer.

Viser 1-12 af 46 element(er)
Aktive filtre

Vikan skrabere 

En virksomhed med over 100 års erfaring 

Vikan har hovedsæde i Danmark. De er verdens førende leverandør af hygiejniske rengøringsrekvisitter til fødevareindustrien og hygiejnefølsomme miljøer. Virksomheden har over 100 års erfaring med hygiejne og tilhørende lovgivning. De har brugt dette til at udvikle de mest effektive og professionelle rengøringsrekvisitter, samt markedets bedste rådgivende serviceydelse. 

Stort udvalg af Vikan skrabere 

Vikan tilbyder et bredt udvalg af høj kvalitet. Det sikrer dine medarbejdere, at de altid har det mest effektive til rengøringsopgaven. Rengøringen går bare lidt hurtigere, når man har de rigtige rekvisitter til opgaven. Det er også mere motiverende for den enkelte medarbejder. Vikan tilbyder et stort udvalg af Vikan skrabere til alle behov inden for professionel rengøring. En Vikan skraber overholder alle hygiejnekrav. En Vikan skraber kan have både ét og to skraberblade. Skraberne kan også være fleksible modeller med cellegummi, eller hygiejneskrabere med dobbelt eller enkeltløbet TPE-gummi. Du kan også få din Vikan skraber med drejeled eller fast led, udskiftningskasette, håndtag og udstyr til opsamling.  

Vikan skrabere til gulvet 

Du kan finde mange forskellige slags skrabere i forskellige størrelser. Både til vinduer, håndskrabere generelt og gulvskrabere. En Vikan gulvskraber fås også i forskellige længder og med forskellige egenskaber. F.eks. kan du få en med udskiftningskasette. Vikan gulvskraber kan passe til alle Vikans skafter og er ideel til at fjerne vand og madrester fra alle typer gulv. Den smarte kassette kan fjernes nemt i forbindelse med rengøring og udskiftning. De har også en ultrahygiejnisk Vikan skraber. Denne kan bruges til ultimativ hygiejne og effektiv fjernelse af vand fra vægge, gulve og borde. Denne Vikan skraber har et vinklet blad, som gør det nemt at fjerne vand fra f.eks. hjørner.   

På Blite.dk har vi et stort udvalg af Vikan skrabere til skarpe priser, da vi er autoriseret Vikan forhandler. Vores forhandlerret giver os mulighed for løbende at lave stærke Vikan tilbud til jer.