Vikan vinduer (vinduespudsersæt)

Vikan vinduer (vinduespudsersæt)

Vikan vinduer 

En virksomhed med over 100 års erfaring 

Vikan har hovedsæde i Danmark. De er verdens førende leverandør af hygiejniske rengøringsrekvisitter til fødevareindustrien og hygiejnefølsomme miljøer. Virksomheden har over 100 års erfaring med hygiejne og tilhørende lovgivning. De har brugt dette til at udvikle de mest effektive og professionelle rengøringsrekvisitter, samt markedets bedste rådgivende serviceydelse. 

Vikan vinduer - sættet til rengøring af dine vinduer 

Hos Vikan kan du finde det perfekte udstyr til at pudse vinduer. De har et bredt udvalg af forskellige produkter til enhver pudser opgave. Du kan f.eks. finde en vinduesskraber hos Vikan. Vikan vinduesskraber fås i forskellige størrelser. Du kan både få en der er 255 mm og en der er 355 mm. Med en Vikan vinduesskraber kan du bruge alle Vikans skafter med gevind, hvis blot der monteres en konus på skraberen. Du kan selvfølgelig også finde den i Vikans produktsortiment. En konus er et overgangsstykke som f.eks. kan monteres på en Vikan vinduesskraber. Når overgangsstykket er montereret, kan du sætte et Vikan skaft med gevind på skraberen. På den måde får du en lang vinduesskraber. Det kan f.eks. være en fordel, hvis du har vinduer, der er højt oppe. 

Vikan vinduer – nu med Vikan glaskit 

Der findes alt til rengøring af dine vinduer hos Vikan. Find Vikan vinduespudser grej i vores sortiment. I en kombination med vinduespudsersættet er det en god idé med glaskittet. Vikan glaskit består af en fleksibel moppefremfører, som er en komplet løsning til rengøring af vinduer, spejle, fliser, rustfrit stål, whiteboard og meget mere. Den er også god at benytte, hvis du skal rengøre glaspolerede overflader som f.eks. svingdøre, badekar eller bilruder. Sørg også for at have sprinklervæske af ordentlig kvalitet, så du holder dine bilruder klare hele tiden.

Vikan glaskit indeholder også 5 vinduesmopper, 5 klude, 1 sprayflaske, 1 Ultra Flexmoppefremfører og 1 teleskopskaft.  

På Blite.dk har vi et stort udvalg af Vikan til skarpe priser, da vi er autoriseret Vikan forhandler. Vores forhandlerret giver os mulighed for løbende at lave stærke Vikan tilbud til jer.