Sprinklervæske

Sprinklervæske

Sprinklervæske

Hvis du har oplevet, at bilruden bliver beskidt, svær at se ud af eller iset til om vinteren, ved du også, hvor rart det er at have sprinklervæske på bilen. Væsken kan nemlig vaske bilruden ren og sørge for, at du får et ordentligt udsyn. Har du ingen sprinklervæske på bilen, kan det i værste fald betyde, at du må lade bilen stå.

Køb sprinklervæske i litervis hos BLITE

Her på siden kan du få sprinklervæske i store beholdere, så du slipper for at skulle skaffe nyt inden for den nærmeste fremtid. Fem liter er nok til et godt stykke tid. Dermed kan du altid nemt vaske foruden samt fjerne insektrester og andet, der sætter sig på ruden. Det er også muligt at få fat i større dunke med 60 eller 200 liter. De er fordelagtige at have stående på arbejdspladsen, så du kan vide dig sikker på, at firmabilerne altid er præsentable og klar til at komme ud til kunderne.

Med en helt transparent forude er det nemlig meget lettere at se trafikken og de andre trafikanter, hvilket er en fordel, når du skal køre bil. Derfor er sprinklervæske ganske nødvendigt at have på bilen. Det kan nemlig være ret ubehageligt at køre bil i situationer, hvor du ikke kan få vasket forruden.

Hvad skal du særligt være opmærksom på ved sprinklervæske?

Når du skal købe sprinklervæske, er der flere ting, du bør have øje for. Først og fremmest er det selvfølgelig en god idé at kigge på størrelsen af den dunk, du køber. Skal du bruge væsken til privatforbrug, er det typisk fint med en dunk på fem liter. Har du mange firmabiler stående, kan det være en fordel at vælge en større dunk. Du kan finde det hele til gode priser lige her hos BLITE.

Det kan også være nødvendigt at kigge på, i hvor lave temperaturer sprinklervæsken kan anvendes.  Om vinteren er det nemlig vigtigt at anvende et produkt, der er frostsikret. Så står du ikke pludselig med en bil, hvor væsken er frosset til is. I de fleste tilfælde kan væsken virke ned til -21 grader celsius. Derudover er det også muligt at finde en variant, der indeholder et specielt insektfjernermiddel. Det er smart, hvis du har problemer med insekter på ruden om sommeren.

Hos BLITE finder du sprinklervæske fra både Alaska og Polar, der uden tvivl kan klare jobbet, når det kommer til at få din bilrude så ren som muligt. Så kan du sikkert bevæge dig rundt i trafikken. Skal du have den helt store rengøring af bilen i gang, har vi også et væld af andre produkter, der kan hjælpe med netop det.

Hvordan tjekker man sprinklervæske?

Det er meget relevant at vide, hvordan man egentlig tjekker sprinklervæske på bilen. For hvordan ved du ellers, at du skal have påfyldt noget eller købt noget nyt? I motorrummet på bilen er der en gennemsigtig beholder, som er beholderen til sprinklervæsken. Du kan ofte ret let se, om beholderen mangler væske. I mange nyere biler giver bilen besked, hvis det er tid til at fylde ny væske på.

Er beholderen ved at være tom, skal det blå dæksel skrues af. Herefter kan du hælde ny væske ned i beholderen. De fleste beholdere kan indeholde fem liter, og så har du væske til ret lang tid – afhængig af, hvor ofte du kører bil og bruger væsken. Løber bilen helt tør, vil du desuden opdage det, når der ikke sker noget, når du forsøger at få væsken ud på ruden.

Få hjælp og rådgivning hos BLITE

Hos BLITE forhandler vi kvalitetsværktøj og tilbehør til professionelle og private, og vi har et stort sortiment af værktøj og tilbehør. Har du spørgsmål til nogle af vores produkter, må du meget gerne kontakte os på enten e-mail eller telefon. Du kan også bruge vores kontaktformular, og så vender vi hurtigst muligt tilbage til dig med de svar, du har brug for.

Vores medarbejdere er topprofessionelle, og står klar til at rådgive dig til at vælge den rigtige sprinklervæske. Mangler du i stedet den rette afstandsmåler til tømrerarbejdet eller en splinterny værktøjskasse til at opbevare alt dit håndværktøj i? Så er vi altid klar til at hjælpe dig, så du kan få kvalitetsprodukter til de bedst tænkelige priser.

Vi sender alt vores værktøj og tilbehør fra producenten og ud til din adresse, så der ikke skal betales for et mellemled. På den måde kan vi give vores kunder de absolut bedste tilbud på vores produkter. Du skal derfor ikke lede længe efter en god pris på sprinklervæske. Tag desuden gerne et kig på resten af vores webshop. Så går du ikke glip af vores tilbudspriser på branchens bedste værktøj.