Støvsugere

På BLITE.dk finder du et stort udvalg af støvsugere til forskellige opgaver og nogle skarpe priser! Vi er forhandler af en del forskellige kvalitets mærker. Om du skal bruge en støvsuger til bilen, en industri støvsuger - eller en hel anden støvsuger, så står vi klar til at vejlede dig omkring dit køb.

Støvsugere

På BLITE.dk finder du et stort udvalg af støvsugere til forskellige opgaver og nogle skarpe priser! Vi er forhandler af en del forskellige kvalitets mærker. Om du skal bruge en støvsuger til bilen, en industri støvsuger - eller en hel anden støvsuger, så står vi klar til at vejlede dig omkring dit køb.

Der er 53 varer.

Viser 1-12 af 53 element(er)
Aktive filtre

Hvilken støvsuger skal du vælge?

Valget af støvsuger afhænger selvfølgelig af, hvad den skal bruges til. Måske vil du gerne have en våd tør støvsuger? En våd tør støvsuger er en støvsuger, der kan klare opgaver som rengøring af spildevand eller lignende skidt. Den er også nyttig til eksempelvis byggepladsen, da den kan klare det, som de almindelige støvsugere ikke kan. En våd tør støvsuger kan også bruges til at rengøre sæderne i din bil. Det kan også være du leder efter en ledningsfri støvsuger, så det er lettere for dig at bevæge din støvsuger rundt på trang plads! Denne opgave kan vi også løse for dig. En ledningsfri støvsuger er smart til sådanne opgaver, fordi du netop ikke skal bakse rundt med en ledning imens. Hvis du vælger en batteri støvsuger, er det en fordel med et stærkt batteri hertil. På den måde kan du undgå, at din støvsuger løber tør for strøm i løbet af din arbejdsdag. Vi har mange forskellige batteri støvsugere med stærke og holdbare batterier dertil! Du kan også vælge en central støvsuger, som adskiller sig fra de ordinære støvsugere ved, at du ikke skal trække rundt med den. Du kan i stedet sætte den fast et sted på arbejdspladsen. Fra selve centralstøvsugeren går der nogle rør ud i resten af rummet. Hvis du ønsker en håndholdt støvsuger, kan vi også klare det for dig!

Et stort udvalg af støvsuger tilbehør

Når du vælger din støvsuger, kan du få brug for noget ekstra tilbehør. Det kan vi også let klare for dig. Vi har et udvalg af forskellige støvsuger poser. Blandt andet kan du få en støvsugerpose i mikrofiber eller papir. Det kan også være, at du behøver et særligt støvsuger mundstykke til at løse dine arbejdsopgaver. Det kan være, at du behøver et støvsuger mundstykke, der kan nå omkring på trang plads eller ind i hjørnerne. Eller måske ønsker du en cyklon til støvsuger. Cyklon-teknologien gør det nemmere for dig at støvsuge både skidt og støv. Hvis man kombinere cyklon-teknologien med et specielt-mundstykke, kan du gøre din støvsugning mere effektiv! 

Næsten lydløs støvsuger

Det kan også være, at du gerne vil have en støvsuger, der ikke larmer nær så meget, som en almindelig støvsuger gør. Det kan vi også klare med en lydsvag støvsuger! En støvsugers lydniveau kan godt være højt nogle gange. Lydniveauet måles i decibel og kan variere meget fra støvsuger til støvsuger. Hvis du ønsker en stille rengøring, er en lydsvag støvsuger noget for dig! 

Hos BLITE kan du jævnligt få gode støvsuger tilbud, da vi er autoriseret forhandler at støvsugere i mange kvalitetsmærker. Hvis du ikke vil gå glip af vores gode tilbud, kan du tilmelde dig vores nyhedsmail og følge med på vores Facebookside. Vi opdatere jævnligt med gode besparelser på vores sortiment.