43832

BLITE Power Wipes 80 servietter (BLWIPES)

BLWIPES

Mængderabat

Antal Enhedsrabat Du sparer
6 25,00 kr. Op til 150,00 kr.
12 50,00 kr. Op til 600,00 kr.
248,75 kr.
Inkl. moms
248.75
Antal
Varen er på lager

KØB FOR 700,00 kr. MERE OG FÅ GRATIS FRAGT!
Billigst på PriceRunner
Beskrivelse

BLITE Power Wipes med citrus duft.

Anvendelse:
BLITE Power Wipes er et alsidigt produkt med ekstra stærk renseeffekt, perfekt til professionel rengøring. Intet behov for flere rengøringsmidler, sæbe eller vand - produktet er alt i én.

Nem at bruge:
Træk en klud ud og start arbejdet. Den kraftfulde formel fjerner det hårdeste indgroede snavs. Fjerner de fleste petroleums- og kunststofbaserede midler for eksempel olie, smøremidler, tjære, mm. Den ekstra stærke renseeffekt er af industriel styrke, men sikker i brug på plastik, metal, malede overflader, whiteboard, træ, laminat, gummi, porcelæn og de fleste andre overflader. Kan også anvendes til håndrengøring.

Før brug:
Inden første brug skal beholderen holdes lodret og låget tages af. Bryd alufolien i toppen af beholderen. Træk kluden fra midten af rullen og skub op gennem "X"-åbningen. Sæt låget på igen og luk. For at trække en klud ud, åben låget og træk kluden ud i en 90° vinkel fra beholderen for nem adskillelse af kludene. Luk derefter låget ordentlig for at forsegle og bevare kludene, når de ikke er i brug.

Brugsanvisning:
Træk en klud ud af beholderen og anvend til aftørring. Bortskaf brugte klude på et sikkert sted. Luk låget, når du er færdig. Prøv et let synligt sted FØR brug, hvis der er følsomme overflader, der skal rensens.

Dosering:
Klar til brug.

Opbevaring:
Opbevares på et tørt, køligt og godt ventileret sted. Opbevares frostfrit. Opbevares i tæt lukket original beholder. Opbevar sikkert, utilgængelige for børn og adskilt fra fødevarer, dyrefoder, medicin og ild.

Produktoplysninger
BLWIPES
1157 varer