• Nedsat pris
Lagersalg! SCANGRIP MULTIMATCH R 1.200 lumen LED arbejdslampe (03.5652)

SCANGRIP MULTIMATCH R 1.200 lumen LED arbejdslampe (03.5652)

03.5652
1.297,50 kr.
949,25 kr. Spar 348,25 kr.
Inkl. moms
949.25
Antal
Få varer på lager

KØB FOR 1.000,00 kr. MERE OG FÅ GRATIS FRAGT!
Billigst på PriceRunner
Beskrivelse

MULTIMATCH R er en handy og genopladelig arbejdslampe med lav vægt, som ikke desto mindre yder 1.200 lumen. Med sin ekstremt høje CRI+ værdi, som er meget tæt på værdien for dagslys, er MULTIMATCH R designet til detailing og inspektionsarbejde.

Udover den meget høje CRI+ værdi tilbyder MULTIMATCH R hele fem forskellige farvetemperaturer at vælge imellem.

MULTIMATCH R er let at transportere som følge af det indbyggede og ergonomiske håndtag, som tilbyder et naturligt og godt greb om lampen. Indbygget i håndtaget er desuden kraftige magneter, som sikrer, at du kan placere lampen på en hvilken som helst magnetisk overflade. Dette sikrer dig optimal fleksibilitet og et væld af brugsmuligheder, fx. i forbindelse med detailing og inspektion af biler og andre områder, hvor pladsen er trang.

Lampen er designet til direkte montering på Scangrip TRIPOD (03.5431) og Scangrip Hjulstander (03.5433).

En genopladelig, indbygget power bank med USB-udtag gør det muligt at oplade din mobiltelefon via lampen.

// Belysningsløsninger til Detailing og Malerindustrien

Scangrips nye 3. generation af arbejdslamper specielt designet til Detailing, farvegenkendelse og Malerindustrien sætter nye standarder for denne type arbejdsbelysning, som sikrer dig en perfekt overfladebehandling, hvad end det er bilens karroseri, som skal males, lakeres eller poleres, eller om det er en væg eller noget helt tredje, som skal males.

// CRI+

I forbindelse med vores belysningsløsninger til Detailing og Malerindustrien anvender vi begrebet CRI+ begrebet. Ved CRI begrebet forstås et gennemsnit af alle 15 R-værdier. Dette er den eneste korrekte måde at anvende CRI-begrebet på i forbindelse med farvegenkendelse.

Produktoplysninger
03.5652
1 enhed

Produktinformation

Webshop
Ja