Filtrer efter

Pris

Pris

  • 4.373,00 kr. - 4.374,00 kr.

HiKOKI rundsav

HiKOKI rundsav

Der er 1 produkt.

Viser 1-1 af 1 element(er)
Aktive filtre

HITACHI rundsav 

Med en HITACHI rundsav har du en rundsav der kan klar mange opgaver indenfor kapning og skråtskæring i forskellige materialer. 18V rundsaven med modelnummeret C 18DBAL fra HITACHI giver dig en uovertruffen maskine med en kulfri motor, der giver op til 30 % længere driftstid mellem opladningerne og tæt på en fordobling af maskinen levetid.

HITACHI rundsav C 18DBAL har en skæredybde på op til 190 mm og er designet i et kompakt, velbalanceret og let design med ergonomiske gummibelagte greb. HITACHI rundsav C 18DBAL har indbygget LED lys, der oplyser klingen fra begge sider, der giver optimalt udsyn ved steder med lav belysning. 

Vælg den rigtige rundsav

Hos BLITE.dk har vi et stort udvalg af rundsave fra forskellige mærker udover HITACHI. Se bl.a. hele vores udvalg af bord- og rundsave her.

Når du skal vælge en rundsav kan du overveje hvor kraftige materialer du skal save igennem. Desto kraftigere materialer desto kraftigere en rundsav skal du bruge. Af andre mærker kan vi bl.a. nævne Milwaukee's m18 serie

Når du shopper hos Blite

Vores allervigtigste opgave er, at vi skaber gode løsninger for jer. Vi måler vores succes i vores kunders tilfredhedshed, og du kan se, hvad vores tidligere kunder har skrevet om os på Trustpilot.

Hvis du har spørgsmål til os, er du mere end velkommen til at kontakte os på +45 75 36 75 75 eller mail@blite.dk