Filtrer efter

Pris

Pris

  • 1.890,00 kr. - 5.624,00 kr.

Milwaukee rundsav

Milwaukee rundsav

Der er 6 varer.

Viser 1-6 af 6 element(er)
Aktive filtre

Det bedste snit fås med en Milwaukee rundsav 

De fleste tømrere er vilde med Milwaukee rundsave. Der er god fart på dem og klingen skærer et perfekt snit. En Milwaukee rundsav har også en masse lækre funktioner. F.eks. batteriindikator, den aflæses på maskinens håndtag, den er derfor tydelig, imens man saver og benytter rundsaven. En Milwaukee rundsav har også LED-lys, der lyser lige foran klingen, samt en støjdæmpet motor, slidstærk og flere kræfter end andre motorer på traditionelle rundsave. En Milwaukee rundsav kan skære igennem det meste.  

Hvilken Milwaukee rundsav skal jeg vælge? 

Hos Blite har vi forskellige slags Milwaukee rundsave. Der findes blandt andet en Milwaukee rundsav 18V. Denne rundsav har et M18 batteri. M18 har professionel styrke, lav vægt, ekstrem ydelse og suveræn ergonomi. Batteriet leverer en overlegen driftstid, og kan i kombination med andre teknologier, innovative motorer og elektronik ændre spillereglerne. En Milwaukee rundsav 18V har en kul fri motor med op til 3x længere motorlevetid og op til 2x flere skæringer pr. opladning. Derudover har vi også en Milwaukee M12 rundsav, som bruger M12 batteri. Et M12 batteri giver markedsledende holdbarhed og kraft i kompakte størrelser. M12 går forrest i udviklingen af batteridrevne værktøjer og omdanner primitive manuelle håndværktøjer til avancerede og kraftfulde maskiner.   

Find din Milwaukee rundsav hos Blite 

Er du på udkig efter din nye rundsav? Ønsker du en med masser kraft og en skarp klinge, der kan skære igennem det meste materiale? Så anbefaler vi helt klart en Milwaukee rundsav. Vores egne eksperter er meget begejstrede for at have Milwaukee i sortimentet og ved, at hvis du vælger en Milwaukee rundsav, så får du den bedste kvalitet.  

Vælg den rigtige rundsav

Hos BLITE.dk har vi et stort udvalg af rundsave fra forskellige mærker udover Milwaukee. Se bl.a. hele vores udvalg af bord- og rundsave her.

Når du skal vælge en rundsav kan du overveje hvor kraftige materialer du skal save igennem. Desto kraftigere materialer desto kraftigere en rundsav skal du bruge. Af andre mærker kan vi bl.a. nævne Milwaukee's m18 serie

Når du shopper hos Blite

Vores allervigtigste opgave er, at vi skaber gode løsninger for jer. Vi måler vores succes i vores kunders tilfredhedshed, og du kan se, hvad vores tidligere kunder har skrevet om os på Trustpilot.

Hvis du har spørgsmål til os, er du mere end velkommen til at kontakte os på +45 75 36 75 75 eller mail@blite.dk