Filtrer efter

Mærker

Mærker

Pris

Pris

  • 23,00 kr. - 13.125,00 kr.

Milwaukee værktøj

Milwaukee værktøj

Der er 208 varer.

Viser 1-12 af 208 element(er)
Aktive filtre

Milwaukee sæt

Milwaukee Tools har gennem de seneste år slået stort igennem på det danske marked. Det er blandt andet, fordi man får et af de bedste stykker værktøj til en billig pris. Milwaukee har lavet el værktøj til det amerikanske marked siden 1924. I nyere tid var Milwaukee blandt de første producenter til at integrere Lithium-Io batteriteknologien i deres værktøj. Nu laver Milwaukee også forskellige Milwaukee værktøj sæt. Du kan vælge imellem flere forskellige Milwaukee sæt, så du har rig mulighed for at finde præcis det sæt, der passer til din arbejdsopgave.  

Milwaukee sæt – det bedste værktøj på markedet 

Milwaukee sæt kommer i forskellige former og størrelser. F.eks. har vi et Milwaukee sæt der hedder ”Powerpack”. Det er uden tvivl en af Milwaukees topsælgere. Du kan få 4,5 og nogle gange 6 maskiner til din værktøjssamling. I Milwaukees powerpacks er der ofte tænkt på værktøj, lys, batteri, bits og opbevaring. Milwaukee er gode til at kombinere alle de essentielle faktorer således, at brugeren har de bedste muligheder til arbejdsopgaven.  

Hvad er forskellen på de forskellige Milwaukee værktøj sæt? 

De forskellige Milwaukee sæt kommer med forskellige slags værktøj og fås både i store, samt små versioner. Derudover findes der en række Milwaukee sæt, som tilhører M12 kategorien. M12 er det berømte batteri, der kan monteres på maskinerne.

Et M12 batteri giver en markedsledende holdbarhed og kraft på trods af dens kompakte størrelse.  Der findes også Milwaukee sæt, som tilhører M18 kategorien. M18 batteriet repræsenterer den ultimative synergi mellem professionel styrke, lav vægt, ekstrem ydelse og suveræn ergonomi.  

Køb Milwaukee hos BLITE.DK

På Blite.dk har vi et stort udvalg af Milwaukee til skarpe priser, da vi er autoriseret Milwaukee forhandler. Vores forhandlerret giver os mulighed for løbende at lave stærke Milwaukee tilbud til jer. 

Se hele Milwaukee's førende kollektioner Milwaukee M18 og Milwaukee  M12.

Shop professionelt hos BLITE.DK

Køb dit værktøj online hos Blite Når du køber hos BLITE, er du sikret slidstærkt og funktionelt værktøj af høj kvalitet. Vi leverer direkte fra fabrik til slutbrugeren, og er altid leveringsdygtige på skarpe priser.

Vores allervigtigste opgave er, at vi skaber gode løsninger for jer. Vi måler vores succes i vores kunders tilfredhedshed, og du kan se, hvad vores tidligere kunder har skrevet om os på Trustpilot.

Hvis du har spørgsmål til os, er du mere end velkommen til at kontakte os på +45 75 36 75 75 eller mail@blite.dk