Leverandører
Betal med kreditkort

Størrelsesguide: Find din MASCOT størrelse

- Kategorier: Gør det selv guide

Størrelsesguide til MASCOT arbejdstøj

På BLITE.dk kan du finde arbejdstøj til både mænd, kvinder og børn. Vi har inddelt hele sortimentet i kategorier, så du let kan finde det du søger. 

Det er altafgørende for arbejdstøjets funktioner, komfort og din sikkerhed at du vælger den rette størrelse. MASCOT har lavet en MASCOT størrelsesguide, så du er garanteret at tøjet sidder som det skal. Det eneste du skal gøre, er at finde målebåndet frem inden du bestiller - vi anbefaler at du får hjælp til at måle dig, og følger anvisningen i størrelsesguiden til hvor der skal måles på kroppen. Det er desuden vigtigt at stramme målebåndet til, når I måler livviden, samt at måle benlængden, da de fleste bukser fås i tre forskellige benlængder. 

MASCOT-damepasform

MASCOT har udviklet to forskellige pasformer til kvinder, der er særligt populære: Diamond og Pearl. Vi anbefaler at du følger størrelsesguiden nøje, og er opmærksom på at damepasform afhænger af kombinationen af livvidden og hoftevidden. 

Fodtøj

Fodtøj fra MASCOT findes i størrelse 35-48, og deres skostørrelser følger de gennemsnitlige skostørrelser, og vi anbefaler derfor at du vælger den skostørrelse som du plejer at bruge. Du finder hele udvalget af fodtøj fra MASCOT på BLITE.dk.

Hvis du har spørgsmål til din ordre er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice.

Du finder MASCOT størrelsesguide her

MASCOT størrelsesguide

Del dette indhold